Coneix el teu Eina: La Distinció entremig un Atomitzador, Clearomizer i també Cartomitzador

El ràpid creixement a apel·lació i la absorció de vaping ha clouded per una gran quantitat de creences equivocades relatiu a què avantatges vaporitzadors i e-cigs oferta i també, extra significativament , exactament com funcionen Una cosa principal que nombrosos particulars no reconèixer és el diferència entre entre atomitzadors, cartomizadors i clearomitzadors ; què exactament són? UK: MHRA’s Guidance on TPD Compliance quina és la seva deure queda en el vaporitzador o exactament com un difereix de les altres altres ? Sense aquesta info , és probable probablement que la opció del vaporitzador o del suc electrònic que seleccioneu només la la quantitat correcta és absorbit cada vegada un usuari activa el vaper o respira en. Aquest sluggish llançament de líquid electrònic a la metxa es descrit com goteig tenint en compte que , bàsicament, el líquid electrònic és gotejar a la metxa.
Leaking directament a l’atomitzador produeix vapors amb un sabor punxó com cap altre ; el vapor és unadulterated degut al fet que es desplaça recte del tanc al metge d’aquí assegurant el seu gust va a el més pur. No obstant això , enganxar recte a l’atomitzador té els seus inconvenients ; tenint en compte que no hi ha blockage entremig el tank així com wick, normalment , molt primera vegada usuaris i particulars això mal manejar el vaporitzador acabar amb un embolic enganxós a les mans, les butxaques i també fins i tot roba. El suc electrònic pot inundar el vaporitzador així com vessar via l’aire obertures si gestionat incorrectament . Això pot causa les obertures a block creació un global desglossament del gadget . Una vegada més, per primera vegada usuaris que encara han de agafar una mà sobre les seves vapors comportaments, el dispositiu podria produir fum en contraposició a vapor si el suc electrònic està esgotat i també la bobina està fondre una metxa completament seca. directament del tanc al metge d’aquí assegurant que el seu gust està al més pur. Dripping straight a l’atomitzador té els seus aspectes negatius; since no hi ha blockage entre el contenidor així com metxa, extra normalment que no, primera vegada particulars així com clients qui desordenar el vaporitzador acabar amb un embolic enganxós a les mans, les butxaques i fins i tot roba .
Clearomizer
Aquest és un dispositiu clar, transparent gadget entre] el contenidor que conté el líquid electrònic i també l’atomitzador que es fon un e-líquid empobrit metxa. incloent més bobines a l’atomitzador per tant donant-les a elles proporcionant major plomes de vapor. Alguns eines també estan addicionalment equipats amb la capacidad de substituint els atomitzadors sencers o simplement la metxa i també bobina tan aviat cansat ; es tracta de un flamant funció que és més fàcil mitjançant el clarificador d’ús claromitzadors que es poden utilitzar al vostre gadget ; leader claromizador de bobines que està situat realment a prop de de l’atomitzador així promovent un plaer , vapor acollidor així com es poden reposar des del top fent-lo convenient i clean ; El vaporitzador de la bobina a inferior té excelent metxa qualitat que no s’asseca i crear un vapor fumós, pot pot tot i així ser problemàtic així com desafiant a utilitzar ; diverses claromitzadors de bobines proporcionar qualitat superior impressionant vapor encara requereix més energia de la bateria d’aquí limitant ​​la seva efectivitat .
Cartomitzador
Molt similar a un claromitzador que no sigui que està pre-fabricat amb un capçal atomitzador, de manera que dispositiu no necessita tenir a diferent a function, i està pre-omplert amb e-líquid fent-lo d’un sol ús després de use; és bàsicament un plug-and-play device. Is It Safe to Buy From China? carregats amb poli-fill per control exactament com es distribueix el líquid electrònic donat, diversos altres ceràmica tipus no té reompliment poli. A més, alguns poden no tenen una metxa però en lloc tenen un reompliment de líquid electrònic gotejar recte sobre una vertical en bobina mentre que alguns no tenen poliompliment però en lloc una metxa líquida electrònica empapada que està embolicada al voltant a horizontal bobina.
És important és essencial tenir en compte que fabricants avui no fan servir utilitzar cartomizadors ja que poden pot ser una mica vell fet; són difícils de netejar i també reomplir , majoritàriament estan disponibles a el mateix gust i també no ​​ ús molt de varietat opció per a diferents paladars així com trobant dispositius que encara fer ús de cartomizadors pot ser dur . una emoció així com cercant una còpia de seguretat o emergència conjunt , després d’això tenir en compte obtenir un vape cartomitzador set , els seus cartutxos estan preemplenats amb suc de correu electrònic que podeu canviar desactivar convenientment quan minvat. Finalment , per a usuaris qui com ara a fer un seguiment de les seves pistes comportaments i e-líquid ús taxes , que vape de forma regular així com aprofitar un bon DIY e-juice recepta , un claromitzador és el millor elecció per a ells.

La principal de l’atomitzador és convertir el e-líquid dret a vapor. El líquid electrònic lentament llança des del tanc fins a la metxa que hi ha dins de l’atomitzador des d’on es farà certament escalfar-se. Un altre avantatge de beneficis de claromitzadors és que entren en flexible dimensions permetent el individu a obtenir el màxim de vapor; també , tenint en compte que teniu un clar vista del bobina, e-liquid així com wick, es pot reajustar exactament com bona part de la metxa contacta amb el líquid electrònic, això, en algun mètode ,, regula la quantitat de líquid electrònic consumit cada vegada que vas. Extremadament comparable a un claromitzador que no sigui que està pre-fabricat amb un capçal atomitzador, de manera que gadget no requereix tenir a diferent a function, i està pre-omplert amb e-líquid fent-lo no reutilitzable després de use; és bonic molt un plug-and-play device. A més, alguns poden no tenen una metxa encara més aviat tenen un reompliment de líquid electrònic gotejar directament sobre una vertical en bobina mentre que alguns no tenen poliompliment no obstant això en lloc una metxa líquida electrònica xopada que està coberta al voltant de una bobina horitzontal .